Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Wat doen wij?

Ondernemen kost tijd en doorzettingsvermogen. Ineens word je geacht overal verstand van te hebben en je dient 'je eigen broek op te kunnen houden’. Wij zien het echter zo: je onderneemt dan wel alleen, maar je bent niet alleen in je ondernemerschap.

Het belangrijkste voor een ondernemer is zorgen dat je omzet en winst maakt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunt blijven ontwikkelen, investeren en groeien.

Hotzzpot is een netwerk opgebouwd door ondernemers die geloven in het principe van samenwerken.

Het netwerk faciliteert jouw onderneming zodat je kunt doen waar je goed in bent. Het uitvoeren van je opdracht.


(afbeelding: acquisitieontbijt 19 juni 2014 bij Worrell & Jetten)

Ondersteuning bij acquisitie

De nadruk van de ondernemersbijeenkomsten ligt met name op bespreken waar je naar op zoek bent, het effectief inzetten van elkaars netwerk en het aanhalen van de zakelijke relaties. Daarbij is het ook een goede kans om je pitch eens te oefenen. Veel van onze leden hebben al interessante leads en opdrachten gehaald uit deze bijeenkomsten. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Projectteams

Er zijn tegenwoordig veel opdrachten voor zelfstandige ondernemers die ingevuld moeten worden door een team. Hotzzpot doet haar best om je aan gelijkgestemde ondernemers te koppelen, zodat jullie gezamenlijk een opdracht kunnen tackelen.

Acquisitietraining

Vind je acquisitie doen lastig maar wil je dit wil zelf kunnen doen? Is het nodig om je propositie eens goed onder de loep te nemen? Om je hierbij te helpen organiseren we regelmatig spreekuren en trainingen.

Bemiddeling

Soms is je eigen netwerk niet meer toereikend, lukt het niet, of vind je het gewoon prettig om geholpen te worden bij je acquisitie. Dan kun je de hulp inroepen van Hotzzpot om je te helpen bemiddelen naar een nieuwe opdracht. Een aangestelde recruiter gaat dan speciaal voor jou aan de slag om een opdracht voor je te vinden. Als we die hebben gevonden, ben jij het die de opdracht afsluit met de opdrachtgever. Hier zit Hotzzpot niet tussen. De kosten voor deze bemiddeling zijn € 2,50 ex btw per uur gedurende maximaal een jaar.

Advertentiekanaal

Hotzzpot kan jouw advertentiekanaal zijn. Er zijn verschillende manieren om je te profileren.

- Deel je kennis in een themamaand.
- Vul je eigen Zorgeloos-ledenpagina in met jouw informatie.
- Maak een bedrijfsfilmpje voor onze, maar ook je eigen site.
- Bied een product/dienst aan via onze webwinkel.

Met zo’n 3000 bezoekers per maand val je met deze mogelijkheden zeker op.

Klankbord

Hotzzpot denkt graag met je mee over je onderneming. Mocht je met een bepaalde kwestie in de knoop zitten, dan kun je contact zoeken met Hotzzpot en wij zetten ons in om je verder op weg te helpen. We koppelen je altijd aan een van onze leden die een expert is op het gebied van jouw vraag. Met elkaar komen we er uit!

Kennis delen en halen (workshops / trainingen)

Hotzzpot organiseert in samenwerking met haar leden en gespecialiseerde partners workshops & trainingen voor zzp’ers en haar opdrachtgevers. Het gaat hierbij om kennisdelen en in contact komen met potentiele opdrachtgevers.

Kijk op onze agenda voor het volledige overzicht.

Ondernemershelpdesk

Sta je wel eens stil bij hoe je eigenlijk het beste sales kunt verrichten? Of hoe je je social media als zelfstandig ondernemer moet insteken? Wellicht kun je nog een extra paar ogen gebruiken om je cv te optimaliseren? Hier kan Hotzzpot je mee van dienst zijn. Leden kunnen gebruikmaken van de ondernemershelpdesk om nog eens goed naar het ondernemingsplan, cv, social media, sales en dergelijke te kijken.

Verschillende mogelijkheden:

- Diensten aanbieden in ons netwerk door middel van onze webshop.
- Gebruikmaken van het voordeelpakket. (link + korte uitleg)

Hotzzpot feiten en cijfers in 2013


Of klik op deze link!

Probeer Hotzzpot nu! Schrijf je in

PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.