Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Start datum: 11.9.2015
Locatie: Happy Moose, 't Lange Land 20 Zoetermeer
Korte beschrijving: Eéns per jaar houden we bij Hotzzpot een feestje en dit jaar organiseren wij een gezellige BBQ samen met de Ondernemersborrel Noord AA. Erbij zijn? Meldt je dan snel aan.
Start datum: 15.10.2015
Locatie: Zoetermeer, Timber, Stadhuisplein 12
Korte beschrijving: Ben jij zelfstandig ondernemer / zzp'er in de zakelijke dienstverlening? Zoek jij een netwerk waarbij je ondersteund wordt bij acquisitie doen én waar je de samenwerking kan aangaan met andere zelfstandig ondernemers? Schrijf je dan nu in en schuif eens aan!
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Trainingen & WorkshopsHotzzpot organiseert in samenwerking met haar gespecialiseerde partners workshops & trainingen voor zzp'ers. Om onze ondernemende leden kansen en mogelijkheden te bieden proberen we altijd een aantrekkelijk aanbod neer te zetten in onze evenementenkalender. Een lid is daarna vrij om te kiezen waar zij behoefte aan hebben. Hotzzpot verwacht ook dat leden zelf met ideeën komen voor workshops en trainingen. Hotzzpot zet zich dan in om dit te bewerkstelligen. Suggesties kun je mailen naar info@hotzzpot.nl.

Welke workshops & trainingen organiseert Hotzzpot?

Hieronder vind je een greep uit eerder georganiseerde workshops en trainingen. Naar gelang de wensen van onze leden zal het aanbod zich blijven ontwikkelen.

Aanbestedingswet

De Aanbestedingswet, wat betekent die wet eigenlijk voor zelfstandige ondernemers? Voor deze middag nodigde Hotzzpot een adviseur uit om een uitgebreid overzicht te geven van de nieuwe regelgeving met het accent op de kansen voor zzp'ers, het mkb en de rol die de adviseur daarbij kan hebben.

Financieel advies voor zzp'ers

Uiteindelijk moet iedere ondernemer grip hebben op de eigen financiën, of je nou freelance journalist, secretaresse, bedrijfsadviseur, of jurist bent. Om ondernemers hier een hand bij te helpen heeft Hotzzpot twee partijen uitgenodigd om toelichting te geven over het financiële aspect van zelfstandig ondernemerschap. ING en Worrell & Jetten lieten deze middag hun licht schijnen op hoe je meer belastingvoordeel kunt behalen en waar de kansen voor zzp'ers liggen.

Social media

Deze bijeenkomst stond in het teken van socialmedia-advies. Hoe zet je als zelfstandig ondernemer social media effectief in? Er werd onder andere gesproken over doelgericht te werk gaan met behulp van een socialmediaplan, wat de ROI (return on investment) van social media inhoudt, welke platformen geschikt zijn voor een onderneming en nog veel meer.

 

Ondernemersontbijt

Bij een ondernemersontbijt stellen we onszelf voor en zullen we elkaar helpen om het ondernemersnetwerk te vergroten. Dit kan door middel van een een acquisitievraag (contactpersoon), of een vraag om informatie over een bepaald onderwerp. De nadruk van de bijeenkomst ligt met name op elkaar beter leren kennen, bespreken waar je naar op zoek bent, het effectief inzetten van elkaars netwerk en het aanhalen van de zakelijke relaties.

Ondernemingsplan

Hoe je van een missie en visie voor een onderneming naar een werkbare strategie gaat. Daar kwam ook marketing en social media met concrete acties en monitoring bij kijken. De sprekers over dit onderwerp waren deze keer Worrell & Jetten.

 

Verklaring arbeidsrelatie (VAR)

Veel zzp’ers zijn zich niet bewust van de zaken waar ze bij het aanvragen van een VAR op moeten letten. Uniforce gaf deze middag informatie over de valkuilen bij het aanvragen van een VAR. Daarbij kregen aanwezigen ook uitleg over de DUBV.


 

Effectief Stakeholdermanagement

Onze partner Hole 18 geeft regelmatig trainingen, een daarvan gaat over stakeholdermanagement. Om succesvol te zijn als manager van een project, afdeling of organisatie is het essentieel dat alle betrokkenen hetzelfde doel voor ogen hebben en dezelfde uitgestippelde koers bewandelen. Daarvoor moeten ze goed geïnformeerd zijn en blijven, en optimaal worden betrokken. Tijdens deze workshop leer je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Leiderschap

Onze partner P&B Improvement organiseert met het Leiderschap Seminar diverse workshops voor met name managers en directie. Dat doen ze zodat je het maximale uit je leiderschapskwaliteiten kunt halen.


Inloopspreekuren

Om de twee weken organiseert Hotzzpot in samenwerking met het Ondernemershuis Ter Zake een inloopspreekuur voor zelfstandige ondernemers die meer willen weten over allerlei zaken.


ZZP Agenda

Deelnemer in het ZZP Agenda Pro-Netwerk.


 

 

en nog veel meer!

Wat kan Hotzzpot jou bieden?


(klik om te vergroten)
PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.