Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Start datum: 11.9.2015
Locatie: Happy Moose, 't Lange Land 20 Zoetermeer
Korte beschrijving: Eéns per jaar houden we bij Hotzzpot een feestje en dit jaar organiseren wij een gezellige BBQ samen met de Ondernemersborrel Noord AA. Erbij zijn? Meldt je dan snel aan.
Start datum: 15.10.2015
Locatie: Zoetermeer, Timber, Stadhuisplein 12
Korte beschrijving: Ben jij zelfstandig ondernemer / zzp'er in de zakelijke dienstverlening? Zoek jij een netwerk waarbij je ondersteund wordt bij acquisitie doen én waar je de samenwerking kan aangaan met andere zelfstandig ondernemers? Schrijf je dan nu in en schuif eens aan!
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Wat hebben ondernemers te zeggen over Hotzzpot?

Lees hieronder enkele referenties van onze leden en partners.

Nettie Van Der Kruk

"Ik ben in november 2013 begonnen met 0 klanten. Vooral door het netwerken heb ik klanten gekregen. Daarom ben ik ook lid geworden van Hotzzpot. Dit is een fijne informele netwerkorganisatie."

"Voor een kleine jaarlijkse bijdrage ontmoet je iedere maand collega ondernemers bij een netwerkontbijt of bij een netwerkavond. Het contact met en de interesse in elkaar geeft een grote meerwaarde waardoor de gunfactor groot is. Je weet wat je aan elkaar hebt. Ik vind het prettig om mijn klant iemand aan te bevelen die ik vanuit mijn netwerk ken. Daarnaast geef ik tips voor een eventuele opdracht door aan de ondernemers die ik vanuit mijn netwerk ken."

http://www.vanderkrukconsultancy.nl | contact@vanderkrukconsultancy.nl

Nelleke Nagtegaal

"Interessante inhoudelijke (netwerk)bijeenkomsten. Eerlijk. Helder. Ik word er blij van!"http://www.backboonn.nl/ | nelleke@backboonn.nl

 

 

 

 

Fokelien Stokje

"Een goede netwerkgroep. Ik heb ook het gevoel dat er een grote gunfactor aanwezig is. Dat is wel belangrijk. Het is niet zo dat je iemand direct aan een opdracht moet helpen, maar ik heb wel het idee dat men bereid is het eigen netwerk te delen. Mensen zijn bereid om aan je te denken. Er zijn genoeg netwerkclubs waar dat minder is en ik heb bij Hotzzpot het idee dat zij zich hierin onderscheiden."

LinkedIn | fsprojecten@gmail.com  


 

Henk Schepers

"De netwerkbijeenkomsten van Hotzzpot zijn effectief. Dit omdat ik mijn netwerk heb kunnen uitbreiden. Tevens heeft het mij diverse keren werk opgeleverd. Verder is de sfeer bijzonder goed zodat iedere deelnemer bereid is om leads aan te brengen. Ook de themabijeenkomsten van Hotzzpot zijn leerzaam. Kortom, 'Hotzzpot werkt echt'."

www.fight4yourright.nl | h.schepers@fight4yourright.nl

 

 

 


 

Petra Pupping

"Goede bijeenkomsten, zelden zo effectief genetwerkt!"http://www.hetcoachhuis.nl/locatie/zoetermeer-a12 |
petra@hetcoachhuis.nl

 

 

 

 

Clara Nieuwenhuis

Ik was in oktober één keer eerder naar een Hotzzpot netwerksessie geweest. Daar trof ik een fijne sfeer en er was genoeg tijd en ruimte om aan te geven waar je naar op zoek bent.

Tijdens de sessie van 19 december werd ik geïntroduceerd aan Paul. Paul werkt bij de overheid waar ik graag mee aan tafel wil. Dat had ik tijdens de vorige sessie als doel aangegeven. De contactpersoon die ik bij de overheid steeds probeer te bereiken krijg ik maar niet aan de lijn. Het toeval wil dat deze Paul met haar samenwerkt. Hij pakt zijn mobiel en belt én zij neemt op! Zo krijg ik haar eindelijk te spreken Het ijs is al gebroken en wij spreken voor de volgende ochtend af voor een sollicitatiegesprek. En zo geschiedde dat ik voor de kerst een nieuwe klus had veroverd.

Ik ben gelijk lid geworden. Een netwerk opbouwen is belangrijk. Je netwerk inzetten voor jezelf en anderen is essentieel!

http://ccnieuwenhuis.nl/ | info@ccnieuwenhuis.nl

 

 

 

 

 

 
 

Wendy de Meulmeester

"Gevarieerd gezelschap dat elkaar aanvult en tips geeft. Interessante presentaties!"http://www.secretarydynamics.nl/ | wendy@secretarydynamics.nl

 

 

 

 

Wilfred Klaassen

"Dankzij Hotzzpot heb ik een aantal leuke leads gekregen. Daarnaast neem ik deel aan de aangeboden opleidingen en maak ik gebruik van het voordeelpakket. Kortom hier lees je een bericht van een tevreden en blij lid.

Hotzzpot bedankt voor de activiteiten van het netwerk en support!" 

http://www.educamore.nl/ | info@educamore.nl

 

 

 

 

 

 

PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.