Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Start datum: 11.9.2015
Locatie: Happy Moose, 't Lange Land 20 Zoetermeer
Korte beschrijving: Eéns per jaar houden we bij Hotzzpot een feestje en dit jaar organiseren wij een gezellige BBQ samen met de Ondernemersborrel Noord AA. Erbij zijn? Meldt je dan snel aan.
Start datum: 15.10.2015
Locatie: Zoetermeer, Timber, Stadhuisplein 12
Korte beschrijving: Ben jij zelfstandig ondernemer / zzp'er in de zakelijke dienstverlening? Zoek jij een netwerk waarbij je ondersteund wordt bij acquisitie doen én waar je de samenwerking kan aangaan met andere zelfstandig ondernemers? Schrijf je dan nu in en schuif eens aan!
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

privacy policy

Privacy Statement

Hotzzpot garandeert zorgvuldig en discreet om te gaan met uw persoonlijke gegevens. Uiteraard houden wij ons aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Wij stellen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden.

Disclaimer

De inhoud van onze site is met constante zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kan de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist en/of verouderd zijn. Hotzzpot is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Hotzzpot behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen.
PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.