Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Start datum: 11.9.2015
Locatie: Happy Moose, 't Lange Land 20 Zoetermeer
Korte beschrijving: Eéns per jaar houden we bij Hotzzpot een feestje en dit jaar organiseren wij een gezellige BBQ samen met de Ondernemersborrel Noord AA. Erbij zijn? Meldt je dan snel aan.
Start datum: 15.10.2015
Locatie: Zoetermeer, Timber, Stadhuisplein 12
Korte beschrijving: Ben jij zelfstandig ondernemer / zzp'er in de zakelijke dienstverlening? Zoek jij een netwerk waarbij je ondersteund wordt bij acquisitie doen én waar je de samenwerking kan aangaan met andere zelfstandig ondernemers? Schrijf je dan nu in en schuif eens aan!
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Partner worden?

Wil je ook hoogwaardige workshops en trainingen of producten en diensten bij een grote groep zelfstandig ondernemers aanbieden? Hotzzpot staat altijd open voor samenwerkingen. Met zorg stellen wij een zo breed en interessant mogelijk pakket samen. Wij zijn met name geïnteresseerd in partners die op inhoudelijk niveau kennisoverdracht verzorgen of iets aan het voordeelpakket kunnen toevoegen. 

Voorbeelden van kennisoverdracht zijn Prince2, werkkostenregeling, salesvaardigheden, websites bouwen etc. Hiermee willen wij onze leden de mogelijkheid bieden om een relevante workshop of training te kunnen volgen en zo hun kennis op peil te houden en te groeien als ondernemer.

In onze evenementenkalender kun je een overzicht vinden van de verschillende soorten workshops en trainingen die Hotzzpot tot dusver heeft gefaciliteerd.
 
In ons voordeelpakket kun je een overzicht vinden van de verschillende soorten diensten en producten die Hotzzpot aanbiedt bij haar leden.

Wat zoekt Hotzzpot in een partner?

Hotzzpot is met name geïnteresseerd in zakelijke samenwerkingen die succesvol zelfstandig ondernemerschap bevorderen. Een partner van Hotzzpot deelt onze passie voor ondernemerschap en erkent de kracht en behoeften van de groeiende goep zzp'ers. 

Een partner van Hotzzpot heeft:
- iets unieks te bieden dat relevant is voor onze leden
- proactieve aanpak - kansen zien en grijpen
- intensieve samenwerking - op zoek naar raakvlakken met andere ondernemers, er valt altijd meer te geven en halen dan je denkt.

Partner worden?

Interesse in een samenwerking? Mail ons via info@hotzzpot.nl.  

Adverteren voor bedrijven

(klik om te vergroten)

Wil je bereik generen onder zelfstandige ondernemers? Neem nu een kijkje naar ons partner promotiepakket! Wij hebben speciaal voor onze partners een compleet promotiepakket samengesteld om een product of dienst onder de aandacht van meer dan 7000 relaties en leden te brengen.
PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.