Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Kennismaken

Wil je graag een keer langskomen?

Meld je aan voor een van onze bijeenkomsten in de agenda! Je bent van harte welkom om eens gratis* aan te schuiven bij een inloopspreekuur of een bijeenkomst. Je krijgt meteen de kans om andere ondernemers te ontmoeten en te zien wat het netwerk je te bieden heeft. Pas als je het de moeite waard vindt, word je lid.

Maak nu alvast een gratis profiel aan. Daarmee kun je je inschrijven voor een evenement en ontvang je onze nieuwsbrief.

*alleen de acquisitiebijeenkomsten zijn de eerste twee keer volledig gratis. Inloopspreekuren zijn altijd gratis.

Maandelijkse ondernemersbijeenkomsten

Hotzzpot organiseert regelmatig ondernemersbijeenkomsten met onze leden. In de oneven maanden houden wij ondernemersbijeenkomsten in de avond van 18.00u - 21.00u, iedere 3e donderdag van de maand op ons kantoor aan de Bleiswijkseweg 55 te Zoetermeer. In de even maanden organiseren wij elke 3e donderdag het ondernemersontbijt van 7.45u - 9.30u. Het ondernemersontbijt wordt bij één van onze partners georganiseerd.

Ben je geïnteresseerd om je professionele netwerk te verruimen? Kijk dan in onze agenda voor de komende bijeenkomsten.

Themabijeenkomsten

Naast de ondernemersbijeenkomsten probeert Hotzzpot ook in te springen bij de behoeften van onze leden. Jaarlijks organiseren wij zo’n vier tot zes grote themabijeenkomsten. De invulling hiervan is afhankelijk van onze leden. Zodra er signalen binnenkomen dat er behoefte is aan een bijeenkomst specifiek gericht op een bepaald onderwerp dan zet Hotzzpot alle zeilen bij om dat in orde te krijgen.

Workshops & trainingen

Hotzzpot organiseert in samenwerking met haar gespecialiseerde partners workshops & trainingen voor zzp'ers. Deze variëren van workshops over projectmanagement en stakeholdermanagement tot een training over effectief netwerken of het schrijven van boeken.

PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.