Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Recente artikelen
De letter A van lauwe én warme acquisitie van het ZZP-alfabet
op10-9-2015 10:41

Het kan natuurlijk lauw
Lauwe acquisitie is het contact zoeken naar aanleiding van een gezamenlijke kennis, een artikel in een blad of bericht op social media. Denk...

4263 bekeken | 0 reacties
Dank je wel Marjan!
op30-8-2015 22:09

Achter de schermen maar zeker niet ongemerkt!

Bijna een jaar heeft Marjan zich ingezet om Hotzzpot verder vorm te geven. Ze kwam met nieuwe ideeen, organiseerde waardevolle bijeenkomsten...

3371 bekeken | 0 reacties
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ondernemersontbijt regio Zoetermeer 15 oktober 2015

Categorie

Netwerken bij Hotzzpot

Locatie

Zoetermeer, Timber, Stadhuisplein 12

Datum

15.10.2015 - 08:00 -  09:30

Uiterste inschrijfdatum

14.10.2015

Contactpersoon

Nicole de Laender

Ondernemersontbijt


Ben jij ondernemer in het MKB  of zelfstandig professional in de zakelijke dienstverlening? Zoek jij een netwerk waarbij je ondersteund wordt bij acquisitie doen én waar je de samenwerking kan aangaan met andere zelfstandig ondernemers? Wil je werken vanuit duurzame relaties?


Één van de dingen die we bij Hotzzpot organiseren om elkaar beter te leren kennen en om elkaar te helpen aan waardevolle contacten en leads is het Ondernemersontbijt. Wil je eens vrijblijvend kennis maken met zzp'ers uit het netwerk? Schrijf je dan nu in en schuif eens aan!

Wat kun je verwachten?


We beginnen stipt om 08:00 en eindigen om 9:30.

In een rondetafelsessie stellen we onszelf voor en zullen we elkaar helpen om het acquisitienetwerk te vergroten. Dit kan door middel van een een acquisitievraag (contactpersoon), of een vraag om informatie over een bepaald onderwerp.

Bijvoorbeeld: ik ben bezig met een nieuw businessplan en ben daarom op zoek naar contacten om een stuk van het ondernemingsplan helder te krijgen. In dit geval ben ik benieuwd waar ik relevante informatie over mijn concurrenten kan vinden.

Een ander voorbeeld: ik ben bezig met het vergroten van mijn netwerk in de ziekenhuisbranche en ben op zoek naar een hoofd marketing binnen het Langeland Ziekenhuis.

Kosten

Het ondernemersontbijt vindt plaats bij Timber in Zoetermeer. Het Houthatkkers ontbijt staat daar voor ons klaar en bestaat uit het volgende:
1 Koffie of thee, 1 jus d’orange, croissant,
desembrood, verschillende soorten vleeswaren,
kaas, confituren, gebakken ei, spek

De prijs van dit ontbijt bedraagt € 7,50 p/p. Betalen doe je direct (pin of contant) aan Timber.

Niet-leden zijn 2 keer vrijblijvend welkom op de bijeenkomsten van Hotzzpot om te ontdekken wat het volledige Zorgeloos-lidmaatschap kan betekenen in ondersteuning van het acquisitieproces. 

Meld je hieronder aan of mail naar agenda@hotzzpot.nl. Kun je onverhoopt toch niet komen? Laat het ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. 

PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.