Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Recente artikelen
De letter A van lauwe én warme acquisitie van het ZZP-alfabet
op10-9-2015 10:41

Het kan natuurlijk lauw
Lauwe acquisitie is het contact zoeken naar aanleiding van een gezamenlijke kennis, een artikel in een blad of bericht op social media. Denk...

4137 bekeken | 0 reacties
Dank je wel Marjan!
op30-8-2015 22:09

Achter de schermen maar zeker niet ongemerkt!

Bijna een jaar heeft Marjan zich ingezet om Hotzzpot verder vorm te geven. Ze kwam met nieuwe ideeen, organiseerde waardevolle bijeenkomsten...

3268 bekeken | 0 reacties
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Netwerkmiddag 19 november: Stakeholdermanagement

Categorie

Workshops en trainingen

Locatie

De Meern, Zandweg 116b

Datum

19.11.2013 - 17:00 -  19:00

Uiterste inschrijfdatum

16.11.2013

Teasertraining Hole18Elke maand gooien wij onze deuren open en nodigen wij je uit om bij een van de Hotzzpot-locaties te komen netwerken. Daarnaast organiseren we themabijeenkomsten die voor jou als zzp'er interessant zijn. 

Deze keer zal Hole18 een gratis teasertraining geven over stakeholdermanagement. Het gaat bij een opdracht om meer dan alleen goede techniek en kennis. Om een voorstel door de organisatie te loodsen moet je leren omgaan met verschillende belangen en belanghebbenden in jouw werk of projectomgeving.

Wil jij meer grip op de omgeving waarin je werkt? Krijg je geen inzicht in al die belangen en relaties tussen stakeholders? Worden besluiten door politiek spel niet genomen?

Begin bij de basis. Krijg grip op de omgeving door het maken van een helder stakeholderplan. Weten hoe je stakeholdermanagement moet uitvoeren en rapporteer naar jezelf en de stakeholders op de juiste manier.

Doel van de training

Bereik meer door effectief stakeholdermanagement. Na de training ben jij in staat om: 
  • de omgeving in kaart te brengen;
  • de belangen te bepalen
  • het juiste pad uit te zetten om deolen te bereiken en besluiten te nemen
  • op de juiste manier te communiceren met de omgeving

Follow-up

Na de training van een uur ben je als zzp'er (of startend zzp'er) bewust van jouw rol en wat het succes van een opdracht bepaalt.

Na afloop van de netwerkmiddag hebben aanwezigen ook geheel vrijblijvend de mogelijkheid om een gratis training on the job te krijgen (30 - 60 minuten via skype of telefoon). Meer informatie hierover zit in de presentatiemap die iedereen zal ontvangen. Het onderwerp waar men extra informatie over wil is aan de deelnemers zelf.

Meer informatie

Deelname in onze Hotzzpot-locaties is kosteloos, drankjes zijn voor eigen rekening. Het enige wat we aan je vragen is dat je je van tevoren aanmeldt, zodat we voldoende lekkers in huis hebben.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je hieronder in, of stuur een mail naar info@hotzzpot.nl.

Je bent om 17:00 welkom in ons kantoorgebouw in de Meern. De training begint uiterlijk om 17:15.

Kun je dit keer niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag eens een netwerkmiddag bezoeken? Neem een kijkje in de evenementenkalender, of stuur een mail naar info@hotzzpot.nl en we sturen je extra informatie toe.
PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.