Maak nu een gratis profiel aan!

Gratis Profiel Zorgeloos

Hotzzpot
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Acquisitienetwerk

Ondernemersnetwerk - onze visie

Aan het werk via je netwerk!
Het belangrijkste doel is dat al onze leden succesvol worden of blijven in het zelfstandige ondernemerschap. Bij Hotzzpot is er niets belangrijker dan het succes van onze leden. Wanneer is een zzp’er succesvol? Als ze kunnen ondernemen en een opdracht hebben, logisch! Vraag een ondernemer hoe hij of zij aan opdrachten komt en het meest gehoorde antwoord luidt toch wel "via mijn netwerk". Om het succes onder onze leden te bewerkstelligen zorgt Hotzzpot ervoor dat zij altijd in contact kunnen komen met anderen in het netwerk. Er is meer dan genoeg werk te vinden voor iedereen.

Netwerk

Zakendoen is een sociale bezigheid. Je gaat naar een (acquisitie)bijeenkomst en babbelt wat, daarna deel je je kaartje uit en hoop je dat er iets uitkomt. Hotzzpot doet meer. Het is bedoeld om je als ondernemer te ondersteunen zodat jij je werk kunt blijven doen. Niet netwerken om alleen te netwerken, maar het moet ook bijdragen aan een volgende opdracht. Dat gezegd hebbende…

 

Niet alleen doorverwijzingen

Lid zijn van Hotzzpot betekent echter meer dan alleen opdagen bij een evenement. Het gaat om bijdragen aan het netwerk. Begin een gesprek (online of offline). Publiceer een artikel (schrijvers gezocht!). Geef een workshop. Neem ons allemaal mee naar de Efteling. Je kunt het bijna niet gek genoeg maken.

Dit betekent niet dat je bij Hotzzpot geen doorverwijzingen krijgt, natuurlijk kun je die verwachten! Je krijgt ze van mensen die je mag en wederzijds vertrouwt.

Wat heeft Hotzzpot jou te bieden?

(klik om te vergroten)
PXL Communicatie OTYS Recruiting Technology
Copyright Hotzzpot 2018sitemapprivacy policyContactWebshopAlgemene Voorwaarden
Hotzzpot gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.